2010. 03. 22.
Jackológia II.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Michael Jackson már 2 órája halott volt akkor

amikor az orvosa egyáltalán észre vette!

 

 

" A ma bíróság elé kerülő jegyzőkönyvből kiderül, hogy Jacko már legalább két órája halott volt, mire Murray értesítette a mentőket, ennek ellenére az orvos még mindig újraélesztési műveleteket „tettetett" a már teljesen merev és hideg testen. Ráadásul a mentőorvos kérdésére, hogy mit adott a sztárnak, egyedül az enyhe altatót, a Lorazepamot ismerte be, a halálos adag Propofolról szót sem ejtett.

 

Ahogy nem említette azt a kilenc másik, egyenként is erős hatású, és hatalmas dózisú fájdalomcsillapítót és szereket, amit a boncoláskor az énekes szervezetében találtak.

 

A jegyzőkönyv fontos bizonyíték lehet abban a magánvádas eljárásban is, amelyet Michael Jackson családja indított az orvos ellen. A büntetőper kimenetelétől függetlenül a Jackson család milliós kártérítést követelhet az orvostól, ha bebizonyosodik: szándékos rossz döntései vezettek az énekes halálához.

 

– Ez a jegyzőkönyv az első olyan egyértelmű bizonyíték, miszerint dr. Conrad Murray félrevezette a mentőket és a hatóságot is – mondta Jermaine, Michael bátyja. – Miért nem beszélt nekik a Propofolról? Mert tudta, hogy ő okozta vele Michael halálát! "  (CNN)



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés